Blog post

Naamojen lauantaina bailattiin ja rakastettiin, täysiä!

Naamojen toiseen päivään purjehdittiin eilisen yön laineilla. Jengi oli viettänyt kostean yön Sideshown diskossa bailaten. DJ Kesä-Vesa tanssitti porukkaa aamuneljään saakka. Mutaa ja märkää riitti, mutta oletamme tämän loppujen lopuksi johtuvan vain siitä, että viimein Naamoille on ilmestymässä kauan kaivattu spa-alue. Tänä vuonna asiakkaat ovat saaneet ensimaistiaiset kokovartalon mutahoidoista, kurkut silmillä tietenkin.

Aamu sarastaessa hipit siirtyivät naamapalalle, ravintolan herkkujen ääreen. Kellon iskiessä puoleen päivään, legendaarinen Club Old Farts aloitti armottoman kovan bilesetin. Fanfaarien ja verhojen tippumisen jälkeen ilmoille kajahti mikä muu kuin Suomen parhaan poikabändin XL5:n Kaunis peto. Ja mitä kauniita petoja Tuomisto olikaan täynnä, se raaka voima, kauneus ja hekuma oli aivan käsin kosketeltavissa. Tottakai setissä kuultiin useammin kuin kerran yleisön täysin vangitseva Kari. Potin räjäytti useampaan kertaan myös Naamoilta värinsä lainanneen Käärijän Cha Cha Cha.

Riihilavan kattausta jatkoi Rock Siltanen Group, joka toimitti 200% rockia settiä. Nikita Titovin tummat soundit viehättivät psykedelian ja kitarapopin yhdistelmällään. pehmoaino hurmasi joka ikisen yleisössä maagisella live-esiintymisellään. Iltaa jatkettiin The Shameless Shongololo Bandin rytmikkäällä diskopaahdolla. Riihilavan viimeisenä muttei suinkaan vähäisimpänä esiintyjänä valloitti kimaltavan seksikäs rock-ilmiö Kissa. Joskus sitä aina miettii, että miten voikaa Naamoilla olla aina niin kova artistikattaus, mutta emme vaan voi sille mitään. Onnistumme joka vuosi.

Niin kuin kaikki Naamoilla kävijät tietävät, voi Naamoilla tapahtua mitä vain. Niin oli tänäkin vuonna, sillä leirinnässä nähtiin muun muassa kurkkumopon tohtoriksi vihkiminen, legendaksi muodostunut Naamat-larppi ja tietenkin Sideshown ohjelmistoa. Siihen kuului lauantaina runoutta, improvisaatiota, musiikkia sekä parikymmentä minuuttinen immersiivinen performanssi Sopeutumisstrategioita, jota pääsi seuraamaan pienellä porukalla asuntovaunussa. Naamat on tunnettu myös suurena rakkauden juhlana. Lauantai illan hämärissä uusittiin häävalat Naamat-yleisön läsnä ollessa. Rakkaus on ihanaa!

Sunnuntaihin Naamoilla laskeudutaan jälleen herkullisen aamupalan ja DJ Jonivelin myötä. Naamat on ihmisen parasta aikaa.