Naamojen lipunmyynti 2021 ja ennakko-osto alkaa viimein!

Liput tulloo ja helemat paukkuu! Ihan alkuun!  

Niin se itse mayhem taas alkaa eli NAAMOJEN 2021 LIPUT TULEE MYYNTIIN 26.5. KLO 12!!!!!!! Nyt kuitenkin erittäin tarkkana miten homma etenee. Jos osallistuit viime vuonna mesenaattikampanjaan ja lunastit sieltä itsellesi lipun tai etuosto-oikeuden, niin voit scrollailla heti tämän postauksen loppupuolelle. Siellä tietoa sinulle.

Varsinainen lipunmyynti

Liput pärähtää myyntiin keskiviikkona 26.5. klo 12 Tiketin nettisivuille myöhemmin ilmoittamaamme osoitteeseen. Seuraa siis nettisivuja ja somea sekä sähköpostiasi. Piletin hinta on 75 euron kolikkoa tai vastaava määrä seteleitä (oravannahat, muut raadot, spermat muumimukissa, sielut, naapurin lapset yms. epämääräisyydet ei tälläkään kertaa kelpaa maksuksi). Lippuja on myynnissä erittäin rajoitettu määrä eli yhteensä 500 kappaletta eli puolet normaalista kapasiteetista. Tähän määrään kuuluu mesenaattikampanjaan osallistuneet. Nyt on nopeus siis todellakin valttia. Jos (ja toivottavasti kun) kesän rajoitukset sen sallivat, niin vapautamme lisää lippuja myyntiin kesän aikana. Tätä emme kuitenkaan voi varmaksi vielä luvata.

Nyt siis päivä ja kellonaika ylös ja ostohousut jalkaan!

Etuosto-oikeus

Hankitko kesällä 2020 Naamojen tukikampanjasta etuosto-oikeuden vuoden 2021 Naamoille? Onneksi olkoon, olet tehnyt vuosi sitten oikean valinnan ja tukenut Naamoja hankkimalla etuosto-oikeuden tämän kesän festareille. Nyt tämä ratkaisusi kantaa hedelmää, etuosto-oikeus toteutuu seuraavilla stepeillä:

  1. Saat sähköpostin Tiketiltä, joka sisältää yksilöidyn ostokoodin. Tämä sähköposti tulee sinulle keskiviikkoon 19.5. mennessä. Yhdellä koodilla on mahdollista ostaa yksi lippu. Lipun hinta on 75 euroa.
  2. Aikavälillä ke 19.5.- ti 25.5.2021 klo 24:00 klikkaa itsesi sähköpostissa olevan linkin kautta Tiketin verkkokauppaan, syötä yksilöllinen koodisi ja lunasta lippu itsellesi.
  3. Itse lippu toimitetaan sinulle valitsemallasi toimitustavalla.
  4. Merkitse kalenteriisi 23.-25.7. ja ota rennosti, olet nimittäin hoitanut vuoden tärkeimmän rituaalin.

Jos sähköpostia ei kuulu ke 19.5. mennessä tarkasta seuraavat asiat:

  • Roskapostit, tarjoukset yms. muut mahdolliset automaattiset kansiot sähköpostistasi
  • Onko sähköpostisi vaihtunut vuoden aikana? Sähköposti on lähetetty siihen osoitteeseen, jota olet käyttänyt kesällä 2020 etuosto-oikeuden hankinnassa. Jos et enää pääse käsiksi kyseiseen sähköpostiin, ole yhteydessä info@naamat.info 

Mesenaattikampanjassa ostetut liput

Ostitko jo kesällä 2020 Naamojen tukikampanjasta lipun vuoden 2021 Naamoille? Onneksi olkoon, olet tehnyt vuosi sitten erinomaisen valinnan!

  1. Saat sähköpostin Tiketiltä, joka sisältää lippusi.
  2. Merkitse kalenteriisi 23.-25.7. ja ota rennosti, olet nimittäin hoitanut vuoden tärkeimmän rituaalin helpoimmalla mahdollisella tavalla.

Jos sähköpostia ei kuulu ke 19.5. mennessä tarkasta seuraavat asiat:

  • Roskapostit, tarjoukset yms. muut mahdolliset automaattiset kansiot sähköpostistasi 
  • Onko sähköpostisi vaihtunut vuoden aikana? Sähköposti on lähetetty siihen osoitteeseen, jota olet käyttänyt kesällä 2020 lipunostossa. Jos et enää pääse käsiksi kyseiseen sähköpostiin, ole yhteydessä info@naamat.info 

Muut tarpeelliset Naamat-tuotteet kuten bussikyydit tulevat myyntiin tuonnempana. Seuraa somea. Ja sähköpostiasi.

Jäikö epäselvyyksiä?

Kurkkaa vielä oheinen ohjekaavio, että varmasti osaat toimia, eikä jää lippu saamatta.

Edellinen

Seuraava