Blog post

Naamat tulee!

Hiiohoi rakkaat hipit! Olette meitä ikävöineet ja tunne on kuulkaa ollut molemmin puoleinen. Mutta nyt huoli pois, olemme täällä teitä varten ja tulossa ollaan ensi kesänä 23.-25.7. Naamojen tuotanto pyörii koko ajan eteenpäin ja tahtotila on, että ensi kesänä saamme teille festivaalin järjestää. Viime aikojen uutisten perusteella pilvessä näkyy jo hopeareunus ja uskomme, että Tuomistolla raikaa jollain tapaa normaalimmin ensi heinäkuussa.

 

Seuraamme jatkuvasti viranomaisten ohjeita ja rajoituksia. Nämä tulevat vaikuttamaan mitä todennäköisimmin ensi kesän festivaalien kokoon ja näköön. Miten, sitä emme vielä voi sanoa varmaksi, joten emme lähde myöskään arvailemaan. Tämän vuoksi myös liput tulevat myyntiin normaalia myöhemmin.

 

Jäämme siis seurailemaan tilanteen kehittymistä ja odottamaan ensi kesää. Se tulee olemaan ihana. Silloin pestään kaikki tämä kurjuus poies Tuomistolla, samalla tavalla kuin nuo apinat ❤ Ne on muuten ihan hemmetin päheitä apinoita! Kyyläilkää näitä nettisivuja, ku niitä on näille laiteltu usiampi! Niin cooleja!

 

Edellinen

Seuraava