Blog post

Rockfestari Naamojen 20-vuotisfestivaali mykisti täydellisyydellään

Rockfestari Naamojen 20-vuotisjuhlat ovat päättyneet. Naamojen noin 170 vapaaehtoista purkaa parhaillaan festivaaleja auringonpaahteessa. Tunnelma on festivaalien järjestäjien puolella haikea ja äärimmäisen kiitollinen.

Rockfestari Naamat on kasvanut ja säilyttänyt suosionsa jo kahden vuosikymmenen ajan. Siitä kuuluu kiitos jokaiselle, joka on ollut vieraanamme ja asiakkaanamme kuluneiden vuosien aikana. Kiitos kuuluu myös kaikille vapaaehtoisille ja yhteistyökumppanille, jotka ovat käyttäneet aikaansa ja työpanostaan tapahtumamme toteuttamiseen.

Kiitos kuuluu Tuomiston tilan omistajille, jotka mahdollistavat festivaalien järjestämisen ainutlaatuisessa ympäristössä. Kiitoksen ansaitsee myös jokainen esiintyjä, joka on lavoillemme noussut tai omaa ohjelmaansa leirissä tai sen liepeillä järjestänyt. Kiitos kuuluu jokaiselle teille, jotka olette tukeneet meitä vuosien ja vuosikymmenten aikana kehittämään tapahtumaa ja tekemään tästä festivaalin, jonka 1000 lippua varataan loppuun kymmenissä sekunneissa ja jossa palvelu pelaa. Erityinen kiitos kuuluu Sideshow´n huikealle poppoolle, joiden kiittämiseen ei sanat riitä. Ja kiitos juuri sinulle. Koska olet siinä, luet tätä ja olet vielä hetken kanssamme 20-vuotisajatuksissa.

Olemme viikonlopun aikana käyneet lukuisia pohdintoja ja keskusteluja siitä, mikä tekee Naamoista Naamat. Mikä kokoaa ihmisiä yhteen ja mikä kantaa tapahtumaa vuodesta toiseen? Varmaankin kyse on yhdessä olemisesta, ensiluokkaisesta bändikattauksesta tai erilaisista hassunhauskoista tempauksista tapahtumassa. Toisaalta kysymys on irtiotosta arjesta ja siirtymisestä hippiaikaan, jossa jokainen saa olla oma itsensä, toteuttaa itseään ja kertoa omista ajatuksistaan. Naamoissa kyse on siis ennen kaikkea yhteisöllisyydestä sekä toisten ja toisenlaisuuden hyväksymisestä. Me haluamme tuottaa onnellisuutta ja siinä ilmeisesti onnistumme.

Summaten. Tapahtumaviikonloppu oli monilla mittareilla täydellinen. Se oli sitä sään, ohjelmiston, hengen, tunteiden, halaamisten, hyttysten, leiriytymisen, lammen vedenlämpötilan, Sideshow´n, ruoan, kauniiden ihmisten, futiskentän, keskustelujen ja matonteippausten osalta. Se oli sitä meidän kaikkien noin 180 vapaaehtoisen työpanoksen ja 1000 asiakkaan käytöksen osalta. Se oli täydellistä tuhansien kohtaamisten ja keskustelujen osalta. Nämä pilheet oli meidän unelmien täyttymys. Ja te teitte sen.

Rakkautta. Ja siitä teille palkinto. Meidän #kakskytkakskytfestit eli vuoden 2020 festivaalit pidetään 24.-26.7.2020. Siellä nähdään. 

Valokuvia tapahtumasta >>

Videoita ja kuvia myös Naamojen Facebook-sivuilla >>

Naamojen 20-vuotistapahtumassa >>   ja

Naamojen Instagrammissa >> 

Edellinen

Seuraava