20.07.2019

Rockfestari Naamat aloitti 20-vuotisjuhlansa melko pitkälti täydellisesti

Rockfestari Naamojen 20-vuotisjuhlafestarit käynnistyivät tänään Muuramessa. 1000 vieraan todistamana päivä oli lähes täydellinen. Matot olivat suorassa, hyttysiä ei tavattu ja aurinko paistoi. Lammen vesi oli sopivan vilvoittavaa, musiikki oli ensiluokkaista, olut kylmää ja heinikko ei pölissyt. Vessapaperia riitti vessoissa ja tuulenvire kävi hiuksiin sopivasti, ei sekoittaen.

Muutamia ampiaisia nähtiin lammen toisella puolella, mutta ne eivät käynnistäneet toimenpiteitä. Myös anniskelusta raportoitiin yhden vääränkokoisen mutterin toimitus. Muuten tilanne oli kokonaisuudessaan vakaa ja hallinnassa. Alue avattiin 3 minuuttia 17 sekuntia suunniteltua myöhemmin, mutta sen yleisö kesti ilman mellakointia. Sähköissä oli pientä häikkää, mutta se johtui todennäköisesti jonkun nukahtamisesta katkaisinta vasten.

Sideshow-teltassa ihmismieliä hellittiin mm. koirille lässyttämisen SM-kilpailuilla sekä suorittamalla kiljunkeiton mestaruuden esikarsinta. Lisäksi pellolla laskettiin ja noustiin mäkeä Kyröjoki Triathlonissa. Kaikki tämä oli kummallista, emme osaa sitä sanallistaa.

Ensiluokkaisesta musiikkitarjonnasta vastasivat Radio Supernova, Lac Belot, Hebosagil, Walls of Arctica, Nahkatakkiset Tytöt, Maajo ja Ruusut. Bändien soittaessa runsaslukuinen yleisö jammaili nirvanaa lähentelevässä tilassa onnea ja rakkautta uhkuen.

Rakkaudesta puheenollen. Illan aikana suoritettiin myös kosinta lammenrannassa. Emma vastasi Ollille kyllä kynttilöiden loisteessa vain muutaman kyynelehtivän talkoolaisen todistaessa tapahtumaa.

Voi vietävä. Sellainen oli 20-vuotisjuhlien ensimmäinen päivä. Päivä, jota ei voi selittää vaan joka pitää kokea. On hyvä aloittaa tässä zen-tilassa 20-vuotislauantai. Joka eittämättä tulee olemaan eeppinen. Lauteilla Club Old Farts, Nykypost, Skenaario, Maustetytöt, Ghost World, Karina, Suistamon Sähkö, M, Ursus Factory ja Aavikko. Sideshow´ssa on huikea meno ja sielläkin kannattaa piipahtaa.

Valokuvia perjantailta >>

Videoita ja kuvia myös Naamojen Facebook-sivuilla >>

Naamojen 20-vuotistapahtumassa >>   ja

Naamojen Instagrammissa >> 

Edellinen Seuraava