Rockfestari Naamojen pääsyliput myyntiin keskiviikkona 15.5.2019 kello 12.00

– Lipunmyynnin päättymisen jälkeen tulee myyntiin myös oheistuotteet bussikyydeistä VIP-paketteihin

Rockfestari Naamojen liput tulevat myyntiin keskiviikkona 15.5.2019 kello 12.00. Viikonlopun ilakointiin oikeuttavan pääsylipun voi lunastaa itselleen hintaan 65 euroa + palvelumaksu (2,50 €/lippu). Lipunmyynnistä vastaa tänäkin vuonna myyntipalvelu Liveto.

Lipunmyynnissä on päädytty siihen, että yli-innokkaiden myyntisivun päivittämistä (eli refresh-naputtelua) hillitään julkaisemalla myyntilinkki vasta 15.5.2019 tasan kello 12.00. Pääasiallinen julkaisukanava on Facebook, jota emme usko edes teidän saavan naputtelullanne kaatumaan. (Jos saatte, pidämme sitä merkittävänä meriittinä suosiostamme.)

Julkaistavan linkin kautta siirrytään suoraan myyntisivuille. Myyntilinkki julkaistaan yhtäaikaisesti seuraavissa osoitteissa:

Rockfestari Naamojen Facebook-sivut
Kesän 2019 tapahtumasivu
Verkkosivujemme pääsivu

Ohjeet ostohetkeen

  1. Lipunmyyntilinkki tulee julkiseksi vasta kun myynti alkaa eli 15.5.2019 kello 12.00.
  2. Lippujen ostamiseen EI rekisteröidytä.
  3. Myyntisivuilla voi yhdellä ostokerralla hankkia itselleen enintään 2 lippua. Yksi lippu kustantaa 65 euroa (+ palvelumaksu 2,50/lippu). Jelmu ry:n jäsenille lippu on pari euroa edullisempi. (Liput oikeuttavat sisäänpääsyyn festeille pe-su sekä telttamajoitukseen Tuomiston pelloilla.)
  4. Lippujen maksamisessa tarvitaan verkkopankkitunnuksia/muita varmennuksia, joten ne on hyvä olla esillä valmiina ostotapahtumaa varten.
  5. Liput tulee maksaa 15 minuutin kuluessa, muuten ne palautuvat takaisin myyntiin.
  6. Naamojen oheistuotteet bussikyydeistä VIP-paketteihin tulevat myyntiin lipunmyynnin päättymisen jälkeen.
  7. Jos sinulla on kysyttävää ostopalveluista, ota yhteyttä asiakaspalvelu(at)liveto.fi, Liveton chatissa tai soittamalla 0600 30 005 (puhelu 1,78e/min).

Lippujen myyntiä seurataan ajantasaisesti Naamojen Facebook-sivuilla ja vuoden 2019 tapahtumassa

Lipunmyynnin tilanteesta tiedetään jo aiemmilta vuosilta, että liput tulevat varatuiksi ensimmäisten minuuttien aikana. Varauksia tehdään kuitenkin usein monella eri päätelaitteella, jolloin osa lipuista näkyy varattuina, mutta eivät päädy maksuun asti.

Varaukset, joita ei lopulta syystä tai toisesta makseta palvelussa, vapautuvat hiljalleen takaisin myyntiin noin 15 minuutin kuluttua lipunmyynnin käynnistymisestä. Lipunmyynnin todellisesta tilanteesta tiedotetaan reaaliaikaisesti Facebookissa. Ilmoitamme siellä myös sen, milloin liput on todella myyty loppuun.

Survival Kitit ja festarikyydit myyntiin lipunmyynnin jälkeen

Perinteiset Survival Kitit festareiden teemaan liittyen, 20-vuotisjuhlaruokailu, VIP-paketit, festarikyydit Helsingistä ja Tampereelta sekä parkkipaikat tulevat Liveton sivuille myyntiin lipunmyynnin päättymisen jälkeen 15.5.2019. Hintatiedot päivittyvät verkkosivuillemme ja niistä tiedotetaan myös erillisellä uutiskirjeellä.

Ja lopuksi: Myös ohjelma julkaistaan lipunmyynnin jälkeen!

Juhlavuonna on myös ohjelmaa! Mutta mitä se sisältää? Siitäkin kerromme lipunmyynnin päättymisen jälkeen. Seuraa siis verkkosivujamme ja somen ihmeellistä maailmaa!

Edellinen

Seuraava