Blog post

Sunnuntaina chillataan antidepressiivisessä brunssishowspektaakkelissa

Lupasimme teille vielä täydennystä ohjelmaan sunnuntain osalta. Nyt tämä tarkoin varjeltu salaisuus on viimein paljastumassa ja kuten lupasimme, tarjolla on chilliä ohjelmallista olemista, jotta post festivaldepression ei iske ihan täysillä vasten kasvoja vaan kuplasta pääsee lasketumaan pehmeästi arkimaailmaan.

Saammeko esitellä (rumpujen pärinääääääääääää):

Jo perinteeksi muodostunut, järjestyksessään ensimmäinen, Antidepressiivinen brunssishowspektaakkeli aka Antidepressanttibrunssi. Rentoa meininkiä luvassa sunnuntaina klo 9-13 Riihipihalla.
Ravintola tarjoilee apetta nälkäisille sunnuntain viettäjille koska syyä pittää. Baarin puolelta tarjoillaan vielä viikonlopun viimeiset virvokkeet, niin holilliset kuin holittomat.
Sunnuntain Breakfast, Die Young-ohjelmanumeroina Sami Kotolan ja Jussi Tanskasen Puhumiskaraoke (as seen in Yläkaupungin Yö, Provinssirock, Puistojuhlat) sekä DJ Joniveli. Tule paikalle, puhu ja nauti!
Laskeudutaan yhdessä mukavan pehmoisesti sunnuntain meininkeihin ja poispäin Tuomiston kuplasta! Tällä se helpottuu! Chillaa meidän kanssa (olkaa hyvä korvamadosta, kjeh kjeh).

Mikä puhumiskaraoke?

Eikö laulaminen ole juttusi, mutta aina sunnuntaiaamuisin karaoke kiinnostaisi? Puhumiskaraokessa pääset mm. vihdoinkin julistamaan joulurauhaa, eläytymään ääntenlaskijan rooliin kekkoslandiassa, olemaan Cheek linnanjuhlissa tai Simo vaatehuoneelta. Tule höpisemään tälle saatanan työmaalle ja toisintamaan kollektiivisen tajuntamme ja kulttuurimme merkkihetkiä.

Sopii erityisesti kaikille meille oman elämän jutiloille, joille eteenpäinmeno on kaikki kaikessa, ja jotka keskittyvät nykyhetkeen noin puoli minuuttia kerrallaan. Taito puhua ja lukea suotavaa.

Keväällä 2022 lanseerattu Puhumiskaraoke on niittänyt mainetta jo mm. Sidewaysissa, Provinssissa, Jyväskylän Puistojuhlissa ja nyt myös Rockfestari Naamoilla.