Blog post

Toinen päivä Naamoilla oli täydellinen – jälleen

Naamojen toinen aamu alkoi ei niin kirkkaasti mutta silti kosteissa tunnelmissa. Joku oli mennyt ja tilannut painepesuripesun suoraan taivaalta teltoissaan tyytyväisinä nukkuvien hippien niskaan. Pesulle, pisulle ja aamupalalle kömpi enemmän ja vähemmän kastuneita olentoja. Totesi yksi hippi, että oli harvinaisen paska idea jättää kengät teltan ulkopuolelle.

Mutta koska Naamoilla ei koskaan olla huonolla mielellä ja jos ollaan, niin ei kauaa, muuttui tämäkin aamu voittoisaksi viimeistään Club Old Fartsien täräyttäessä Kirkan Hengaillaan ensimmäiset soinnut ilmoille. Riihipihalla bailattiin taas niin perkeleesti monta tuntia, kaikkien hittien ja tietenkin Karin raikuessa. Välillä satoi pari kuuroa niskaan mutta se ei menoa haitannut.

Sideshown ohjelma pyörähti käyntiin niin ikään heti aamusta. Ne, jotka mielummin esimerkiksi kierivät rinnettä leirinnästä alas Sideshow-teltalle, pääsivät aamupalan ohessa pelailemaan krapulabingoa ja seuraamaan jännittävää Kiljukeisarin finaalia. Päivän aikana kuultiin korkeakultturellejä pahojen poikien runoja, tehtiin meemejä ja kisailtiin Körypuron liukuvoidemäen avajaisissa. Muun muassa. Sideshown ilta huipentui DJ Camel Toen pittituntiin hikikarpalomehun janoisille, DJ Narttu Leppäsen Jyrä&Fistelmä ja DJ Arttu Seppäsen Jytä&Iskelmä -biletykseen. Kiitos Yleishyödyttömille Pahoinvointipalveluille Sideshown ohjelmasta!

Riihilavalla kansan korvia helli Fartsien lisäksi Thelma’s Dreamin sulosoinnut, Tove Johnsonin tykitys, räjähtävä duo Sofa sekä upeaakin upeampi Litku Klemetti. Teini-Pään joutui perumaan keikkansa mutta tilalle saatiin Muuramen oma kaksihenkinen ryönäpop-orkesteri Surplus.

Naamojen meininkiä on ikuistamassa vapaaehtoisina kuusi valokuvaajaa. Heillä on näköalapaikka kaikkeen siihen, mitä festialueella tapahtuu ja heidän kauttaan Naamojen henki välittyy myös Tuomiston kuplan ulkopuolelle. Sami Sorasalmi ja Minna Karhunen ovat olleet kuvaamassa Naamoilla jo useamman kerran, Sami neljättä kertaa ja Minna toista kertaa. Heidät saa Tuomistolle vapaaehtoishommiin palaamaan erityisesti Naamojen kuuluisa hyvä meininki: – Naamoille saa palaamaan yleinen hyvä meininki ja lukuisat kaverit. Naamoilla tapahtuu koko ajan jotain, mikä tekee kuvaamisesta mielenkiintoista, kertoo Minna. Sami komppaa Minnaa Naamojen hyvistä puolista. – Naamoilla on joka puolella kaikkea kuvauksellista ja jännää, Sami lisää.

Huominen sunnuntai startataan jo perinteeksi muodostuneella, järjestyksessään ensimmäisellä, Antidepressiivisellä brunssishowspektaakkelilla aka Antidepressanttibrunssilla. Sunnuntain Breakfast, Die Youns -ohjelmanumeroina koetaan Sami Kotolan Puhumiskaraoke ja DJ Camel Toe.

Perjantain meininkejä pääsee fiilistelemään TÄÄLTÄ