Rockfestari Naamojen 20-vuotisjuhlavuoden ilme on silkkaa modernismia!

Synttäribileet vietetään 19.-21.7.2019 Tuomistolla

Huippuun hiottua grafiikkaa, trendivärejä, kuluneiden vuoden logoja 2019 vuoteen päivitettynä, iloa, valoa ja huippuosaamista. Naamojen vuoden 2019 ilme on julkaistu ja sen takaa löytyy nyt jo kolmatta kertaa kuvataiteilija Landys Roimola.

Naamojen juhlavuoden ilme nostaa esille modernisoituja versioita aiempien vuosien logohahmoista ja hyödyntää myös aiempien vuosien valokuvia. Juhlavuoden teemalla halutaan muistella 20-vuotistaivalta ja nostaa esille kuvamuistoja aiemmilta vuosilta.

Mutta kas kas. Jos huippumodernia grafiikkaa tarkastelee hieman syvemmin, voi kuvissa havaita kuvissa ja teksteissä pienimuotoista pikselöitymistä. Tarkempi havainnointi osoittaa, että itseasiassa ilme palaakin tapahtuman alkujuurille, jolloin www-sivut olivat hyvin pitkälti tekstiä ja yksittäisiä valokuvia – jos niitäkään. Uuteen vanhaan ilmeeseemme kannattaakin osoitteessa www.naamat.info ja hakea samalla tietoa tulevan kesän tapahtumasta.

Ilmeen taustalla vaikuttava Landys Roimola on viime vuosina vastannut mm. Provinssin somistuksesta sekä taidekokonaisuudesta, tehnyt teoksia Danske Bankin, Fox Tv:n ja eri arkkitehtitoimistojen kanssa. Parhaillaan toimelias nainen tekee maisteriopintojaan Aalto-yliopistossa ja valmistautuu kesän suureen näyttelyyn Saksassa. Landysin projekteista näet kuvia hänen kotisivuillaan ja Instassa.

Naamat pidetään 19.-21.7.2019 – lipunmyynti alkaa 15.5.2019 kello 12.00

Rockfestari Naamojen 20-vuotistapahtuma järjestetään Muuramessa Tuomiston tilalla 19.-21.7.2019.
Lipunmyynti toteutetaan tänä vuonna keskiviikkona 15.5.2019 kello 12.00 alkaen. Liput myydään tänäkin vuonna hintaan 65 euroa (+ 2,5 euron palvelumaksu).

Lipunmyyntiin ohjaava linkki tullaan julkaisemaan kyseisenä ajankohtana Naamojen Facebook-sivuilla sekä vuoden 2019 Facebook-tapahtumassa. Myös tapahtuman verkkosivuille päivitetään myyntipalvelun linkki. Tapahtuman ohjelma julkaistaan perinteisesti joskus ja jossain.

Ennakolta voimme jo varoittaa, että lipunmyyntiä edellyttävä refresh-napin painaminen kaataa todennäköisesti lipunmyyntipalvelun päällä toimivan verkkosivustomme. Facebookia emme usko innokkaimpienkaan lipunmetsästäjien kaatavan, joten todennäköisimmin linkin saa kalastettua ko. palvelun kautta!

Lisätietoa lipunmyynnistä päivittyy vielä:
– Uutiskirjeisiimme
– Verkkosivuillemme
Rockfestari Naamojen Facebook-sivuille
– Ja kesän 2019 tapahtumasivulle

Edellinen

Seuraava